След само няколко дни спокойно можем да кажем, че сме видели

...
След само няколко дни спокойно можем да кажем, че сме видели
Коментари Харесай

Секс сцената, от която Емили Кери се е страхувала в Домът на дракона

След единствено няколко дни умерено можем да кажем, че сме видели половината от първи сезон на " Домът на дракона "  (House of the Dragon), тъй като в понеделник, 19 септември, ще бъде излъчен пети епизод.

Нежелана женитба и кръвопролития в пети епизод на " Домът на дракона "

Какво ни подсказва тийзърът на новия епизод

Тийзърът към този момент ни подсказа какво можем да чакаме от него, като за жал това ще бъде последният епизод, в който в функциите на Ренира Таргариен и Алисент Хайтауър ще забележим Мили Алкок и Емили Кери. След това щафетата ще бъде поета от Оливия Кук и Ема Д`Арси.

Но към момента всички приказват за случилото се в четвърти епизод, където интимните връзки бяха очевидно изявени. Една от секс сцените обаче е ужасявала Емили Кери. В идващите редове ще има леки спойлери, тъй че четенето би трябвало да бъде премислено, в случай че някой не е гледал сериала досега .

Да си дойдем на думата. В четвърти епизод видяхме по какъв начин Алисент извършва съпружеските си отговорности към краля. В първия случай тя се погрижи той да бъде добре почистен, до момента в който си взима вана. А във втория бе извикана в покоите на Визерис след което последва една много странна секс сцена.

Именно тя е тормозила извънредно доста Емили Кери . Актрисата, която играе Алисент, споделя пред Newsweek, че когато е получила ролята е била на 17 години и е била наясно със славата, която има Game of Thrones. И по-точно за всички секс подиуми, които са включени в сериала.

Гафът в трети епизод на " Домът на дракона "

Този път не е чаша за кафе

Ето за какво се е тормозила, че като брачна половинка на краля също ще би трябвало да взе участие в такава. В момента Кери е на 19 и споделя, че съществуването на съкровен координатор на снимачната площадка е било основно за нея. Също по този начин отдава заслуженото и на Пади Консидайн, който влиза в ролята на крал Визерис.

Емили Кери твърди, че първата сцена, която е прочела от  " Домът на дракона ", е била точно тази, в която героинята ѝ прави секс с краля. Но фактът, че за гладкото протичане на снимането ѝ се е грижел съкровен координатор я е успокоило.
 Шон Бийн, интимните координатори, мнението им за тях и по какъв начин реагираха Рейчъл Зеглър и Джамила Джамил
Актрисите, които нападнаха Шон Бийн поради секс сцените

Сериозен спор

Всъщност признава, че е минало доста по-добре, в сравнение с си е представяла. С позицията ѝ обаче надали би се съгласил Шон Бийн, който неотдавна сподели, че интимните координатори скапват спонтанността в снимането на секс сцените.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР